Početna / Novosti / Info radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”

Info radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice”

Ured za udruge organizira informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje na Poziv “Prostori sudjelovanja” koja će se održati u ponedjeljak, 17. prosinca 2018., u velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja (Donje Svetice 38, Zagreb) u 10.00 sati. Na radionici će biti pojašnjena svrha i uvjeti prijave na Poziv.

Sudjelovanje potvrdite popunjavanjem on-line prijavnice do 14. prosinca 2018. u 12,00 sati. Potvrdu da je Vaša prijava prihvaćena dobit ćete najkasnije jedan dan uoči održavanja radionice.

Tijekom čitavog događanja bit će omogućen prijenos uživo kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih izvan Zagreba.

Za praćenje informativne radionice putem prijenosa uživo nije potrebna prijava. Web adresa putem koje će se moći pristupiti prijenosu uživo je: https://www.youtube.com/user/Uredzaudruge/live

Za vrijeme trajanja radionice, pitanja se mogu postavljati na adresu e-pošte: esf@udruge.vlada.hr.

Program radionice pronađite ovdje.

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.

Izvor: uzuvrh.hr

Check Also

Savjet mladih OBŽ i JU ŽRA pozivaju na prijavu za edukacije

Prijave na edukacije!   Osnove pripreme i provedbe EU  projekata Savjet mladih Osječko-baranjske županije u suradnji sa …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *