Početna / Novosti / Javni natječaj za dodjelu nagrada za izradu projektnih ideja „Pametna sela“

Javni natječaj za dodjelu nagrada za izradu projektnih ideja „Pametna sela“

Predmet javnog natječaja za dodjelu nagrada za izradu projektnih ideja „Pametna sela“ na području Osječko-baranjske županije iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije u 2020. godini.

Projekt „Pametna sela“ predstavlja novi koncept razvoja ruralnog prostora koji stvaraju ljudi koji pokreću lokalne inicijative i traže praktična rješenja za probleme u svojim sredinama radi povezivanja sa susjednim selima, općinama i gradovima pronalazeći zajedničke interese, stvarajući partnerstva koja uključuju jedinice lokalne samouprave, lokalne proizvođače, male poduzetnike, udruge, zadruge i poduzeća, sve koji mogu pridonijeti cilju održivog rasta, gospodarskog razvoja i povećanju kvalitete života u ruralnom prostoru.

Pravo prijave na natječaj imaju fizičke (samostalno ili u partnerstvu s jedinicom lokalne samouprave) i pravne osobe, državljani Republike Hrvatske, a lokacija provedbe Projekta treba obuhvaćati područje Osječko-baranjske županije.

Javni natječaj otvoren je od 15. srpnja 2020. godine, a prijave se zaprimaju do 14. rujna 2020. godine.

Sve informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za ruralni razvoj Osječko-baranjske županije na email adresu: ruralni@obz.hr ili na kontakt telefon 221-561.

Izvor: http://www.obz.hr/index.php/potpore/natjecaji-i-javni-pozivi-u-tijeku

Check Also

Objavljen četvrti Natječaj za tip operacije 8.5.1 Konverzija degradiranih šumskih sastojina i šumskih kultura

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 13. svibnja 2022. …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *