Početna / Novosti / Obavijest o održavanju radionica za korisnike mjere 7 – Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima

Obavijest o održavanju radionica za korisnike mjere 7 – Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede organiziraju radionice za sve korisnike mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“.

Cilj radionica je informiranje korisnika o promjenama Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. u dijelu koji se odnosi na mjeru 7 te o provedbi projekata u skladu s propisima kako bi se smanjila mogućnost pogrešaka i eventualnih nepravilnosti od strane korisnika.

Radionice će se održati u Zagrebu, kino dvorana Ministarstva gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78, prema rasporedu na linku: https://www.apprrr.hr/obavijest-o-odrzavanju-radionica-za-korisnike-mjere-7-temeljne-usluge-i-obnova-sela-u-ruralnim-podrucjima/

Navedeni korisnici prethodno trebaju sudjelovati i na radionicama koje će se održati od 8. do 10. travnja, te 15. travnja 2019. godine, ovisno o području s kojeg dolaze.

Za sudjelovanje na radionicama nije potrebna prethodna prijava, ali se mole korisnici da se pridržavaju navedenog rasporeda.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, na radionice mogu doći najviše po dva predstavnika jednog korisnika. Za termin 16. 4. 2019. predlažemo prisustvovanje djelatnika korisnika koji imaju iskustva iz područja javne nabave.

Check Also

ODRŽAN LAG VAŠAR U SKLOPU NACIONALNE IZLOŽBE PASA CAC ĐAKOVO 2022.

U sklopu Nacionalne izložbe pasa CAC Đakovo 2022., u nedjelju 22. svibnja 2022. godine održan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *