Početna / Novosti / ODRŽAN RADNI SASTANAK LAG-a ,,LAURA“, LAGUR-a ,,LOSTURA“ I LAG-a ,,STROSSMAYER“

ODRŽAN RADNI SASTANAK LAG-a ,,LAURA“, LAGUR-a ,,LOSTURA“ I LAG-a ,,STROSSMAYER“

Na području LAG-a ,,Laura“ 8. rujna 2020. godine u Biogradu na Moru održan je radni sastanak LAG-a ,,Laura” te LAGUR-a ,,Lostura“ sa predstavnicama LAG-a ,,Strossmayer”; predsjednicom LAG-a Božanom Rogalo i članicom Skupštine LAG-a, predstavnicom Općine Viškovci Tihanom Duvnjak.

Predstavnice LAG-a ,,Strossmayer” obišle su urede LAG-a ,,Laura” te LAGUR-a ,,Lostura” nakon čega je održan radni sastanak. Na sastanku su se razmijenila iskustva kako bi se što bolje doprinijelo ruralnom razvoju lokalnih područja od iskustava u provedbi projekata, Lokalnih razvojnih strategija te raznih drugih aktivnosti koje se poduzimaju.

Nakon radnog sastanka predstavnice LAG-a ,,Strossmayer“ obišle su i primjere dobre prakse na ovom području, tako su posjetile industrijsku zonu Biograd na Moru kao i Poduzetnički inkubator Biograda na Moru kako bi se upoznale sa radom ove institucije za razvoj malog i srednjeg poduzetništva.  

Ovakvi radni sastanci su izvrsna prilika za razmjenu iskustava, jačanje partnerskih odnosa između LAG-ova ali i za promociju našeg kraja i lokalnih proizvođača.

Check Also

ODRŽAN LAG VAŠAR U SKLOPU NACIONALNE IZLOŽBE PASA CAC ĐAKOVO 2022.

U sklopu Nacionalne izložbe pasa CAC Đakovo 2022., u nedjelju 22. svibnja 2022. godine održan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *