Početna / Novosti / Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“, 2. godina provođenja projekta

Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“, 2. godina provođenja projekta

Ponedjeljak 16.05.2022. godine i četvrtak 19.05.2022. u Strizivojni su održane radionice sa korisnicima projekta „Vrijeme je za društvo“, 2.godina provođenja projekta. Kao i svaki tjedan i ovaj smo imali raznoliki sadržaj. Korisnici su uz neizostavne društvene igre imali priliku rješavati križaljke te tako poboljšati svoje kognitivne sposobnosti. Kako bi se fizički pokrenuli odradili smo kuglanje u čemu su korisnici pokazali vrlo visoku spretnost. Uz puno dobrog raspoloženja i u dobrom društvu smo završili ovaj tjedan.

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za drugu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti.

Check Also

Komisija odobrila milijun eura potpore hrvatskim proizvođačima sjemenskog kukuruza

Europska komisija odobrila je milijun eura vrijedan Program potpore proizvođačima sjemenskog kukuruza zbog otežanih uvjeta …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *