Početna / Novosti / Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“, 2. godina provođenja projekta

Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“, 2. godina provođenja projekta

Ponedjeljak 13.06.2022. i 20.06.2022. godine u Strizivojni su održane dvije radionice sa korisnicima projekta „Vrijeme je za društvo“, 2.godina provođenja projekta. Radionice su kao i svaki puta bile vrlo sadržajne. Nakon uvodnog razgovora korisnici su imali priliku pokazati svoju kreativnost kroz izradu privjesaka. Fizičku spremnost smo poboljšali tjelovježbom. Društvene igre i ovoga puta su na prvom mjestu kao omiljena aktivnost korisnika. Ukoliko ste sa područje Općine Strizivojna i stariji ste od 60 godina, pridružite nam se.

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za drugu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti.

Check Also

Savjet mladih OBŽ i JU ŽRA pozivaju na prijavu za edukacije

Prijave na edukacije!   Osnove pripreme i provedbe EU  projekata Savjet mladih Osječko-baranjske županije u suradnji sa …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *