Početna / Novosti / ODRŽANA RADIONICA U SKLOPU PROJEKTA „VRIJEME JE ZA DRUŠTVO“, 2. GODINA PROVOĐENJA PROJEKTA

ODRŽANA RADIONICA U SKLOPU PROJEKTA „VRIJEME JE ZA DRUŠTVO“, 2. GODINA PROVOĐENJA PROJEKTA

Ponedjeljak 25.07.2022. i 01.08.2022. u Strizivojni su održane dvije radionice sa korisnicima projekta „Vrijeme je za društvo“, 2.godina provođenja projekta. Društvene igre su neizostavna i najdraža aktivnost korisnika projekta pa su se i ovaj puta okušali u njima. Kroz radionicu su se povodom Svjetskog dana prevencije utapanja educirali o navedenoj temi. Svoju kreativnost su izrazili izradom ogrlica za najmlađe. Kroz navedene aktivnosti korisnici su upotpunili svoje vrijeme. Ukoliko živite na području Općine Strizivojna i stariji ste od 60 godina, pridružite nam se.

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za drugu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti.

Check Also

Slavonskim poljoprivrednicima novih 28 milijuna kuna potpore iz Programa ruralnog razvoja

Ministrica poljoprivrede Marija Vučković je s ravnateljicom Uprave za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju Željkom …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *