Početna / Novosti / Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“

Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“

Nakon izleta na Borovik koji se održao dan ranije, u petak 17.09.2021. godine je uslijedila još jedna radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“. Ovaj put je u fokusu bila kreativna radionica dekupaž (salvetne) tehnike ukrašavanja predmeta, a rezultati njihovog rada i truda su se jasno vidjeli na predmetima koje su velikim dijelom ukrasili cvjetnim uzorcima. Nakon kreativnog dijela, odigrala se popularna igra „Čovječe ne ljuti se“, a po završetku radionice korisnici su odradili vježbu istezanja cijelog tijela.  

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za prvu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti. Projekt se provodi sukladno preporukama Nacionalnog stožera vezano uz pandemiju Covid-19.

Check Also

LAG ,,STROSSMAYER” DONIO ODLUKE ZA 4. LAG NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.1. “RESTRUKTURIRANJE, MODERNIZACIJA I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA”

U četvrtak, 26. svibnja 2022. godine, Upravni odbor LAG-a ,,Strossmayer“ na svojoj 67. sjednici donio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *