Početna / Novosti / Održana radionica ”Vrijeme je za društvo”

Održana radionica ”Vrijeme je za društvo”

Dana 01. srpnja 2021. godine u okviru projekta „Vrijeme je za društvo“ održana je nova radionica sa korisnicima koja je bila i više nego sadržajna. Nakon što su se na početku korisnici dobro razgibali, provjerili su svoje znanje o Hrvatskoj kroz kviz pitanja, a onda su se razveselili i dobro nasmijali uvijek zanimljivim i šaljivim isječcima iz legendarne hrvatske dramske serije „Gruntovčani“, da bi na kraju ove radionice zaigrali popularne društvene igre „Čovječe ne ljuti se“ i belot. Osim radionice, provela se i druga aktivnost u okviru projekta, gdje je voditelj projekta posjetio one korisnike koji nisu u mogućnosti sudjelovati na radionicama, porazgovarao s njima te im dostavio materijale za čitanje.

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za prvu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti. Projekt se provodi sukladno preporukama Nacionalnog stožera vezano uz pandemiju Covid-19.

Check Also

LAG ,,STROSSMAYER” DONIO ODLUKE ZA 4. LAG NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.1. “RESTRUKTURIRANJE, MODERNIZACIJA I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA”

U četvrtak, 26. svibnja 2022. godine, Upravni odbor LAG-a ,,Strossmayer“ na svojoj 67. sjednici donio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *