Početna / Novosti / Održana radionica – ”Vrijeme je za društvo”

Održana radionica – ”Vrijeme je za društvo”

U sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“ dana 16. srpnja 2021. godine uspješno je održana još jedna radionica s korisnicima, iako nam vremenske prilike nisu išle u prilog, što je u konačnici utjecalo i na sami odaziv. Radionica je ovaj put uključivala sportsko-rekreacijsku, edukativnu i zabavnu aktivnost. Nakon što su sa korisnicima odrađene vježbe razgibavanja i disanja, sljedeći fokus je bio na edukaciji, gdje su korisnici imali priliku pročitati svoja prava koja im pripadaju u sustavu socijalne skrbi, dok je pak zadnji dio radionice bio posvećen njima najomiljenijoj aktivnosti, onoj zabavnoj, gdje su se korisnici opustili i zaigrali popularnu igru „Čovječe ne ljuti se“.    

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za prvu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti. Projekt se provodi sukladno preporukama Nacionalnog stožera vezano uz pandemiju Covid-19.

Check Also

U e-savjetovanju Pravilnik o provedbi programa potpore uzgajivačima ovaca i koza vrijedan 7,5 milijuna kuna

Ministarstvo poljoprivrede je u ponedjeljak, 18. listopada 2021. godine, uputilo u postupak elektronskog savjetovanja s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *