Početna / Novosti / OTVORENA ISPOSTAVA AGENCIJE U ĐAKOVU

OTVORENA ISPOSTAVA AGENCIJE U ĐAKOVU

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske mr. sc. Andrej Plenković danas je u pratnji  ministra poljoprivrede g. Tomislava Tolušića i ravnateljice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju gđe Matilde Copić, posjetio ispostavu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Đakovu.

Ispostava u Đakovu djeluje u okviru Podružnice agencije u Osječko-baranjskoj županiji u Osijeku, koja je najveća slavonska podružnica APPRRR-a po broju poljoprivrednih gospodarstava koji podnose zahtjeve za potpore. Od 7.700 poljoprivrednih gospodarstava koji podnose zahtjeve za izravne potpore u podružnici u Osijeku više od 2.000 je s područja Đakova, pa je otvaranje ove ispostave od iznimne važnosti za ovaj grad koji ponosno nosi titulu “Srce Slavonije”. Od nedavno poljoprivrednici iz Đakova i njegove okolice zbog ažuriranja svojih upisnika i registara kao i za podnošenje zahtjeva za potpore ne moraju više odlaziti u Osijek, što predstavlja znatnu uštedu vremena potrebnog za obavljanje njihove poljoprivredne aktivnosti.

Premijer Plenković izrazio je zadovoljstvo viđenim, te je poručio djelatnicima Agencije da pomažu poljoprivrednicima pravovremenim informacijama i što boljom komunikacijom na terenu.

Preuzeto s: www.apprrr.hr

Check Also

ODRŽANA RADIONICA U SKLOPU PROJEKTA „VRIJEME JE ZA DRUŠTVO“, 2. GODINA PROVOĐENJA PROJEKTA

Ponedjeljak 25.07.2022. i 01.08.2022. u Strizivojni su održane dvije radionice sa korisnicima projekta „Vrijeme je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *