Početna / Novosti / PROJEKT KOJI PIŠE ŽIVOTNE PRIČE – ZAŽELI “KORISNO ZA ZAJEDNICU”

PROJEKT KOJI PIŠE ŽIVOTNE PRIČE – ZAŽELI “KORISNO ZA ZAJEDNICU”

Dana 22. srpnja 2021. godine u prostorijama Pansiona Budmir, održana je završna konferencija projekta Zaželi – “Korisno za zajednicu” čiji je nositelj LAG “Strossmayer”. Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.523.659,37 HRK u trajanju od 30 mjeseci (22.02.2019. – 22.08.2021.). Na projektu je bilo zaposleno 15 žena pripradnica ciljanih skupina koje su se brinule za 75 krajnja korisnika sa područja Općina partnera: Općina Semeljci, Općina Viškovci, Općina Satnica Đakovačka, Općina Trnava i Općina Strizivojna.

Tijekom konferencije predstavljeni su rezultati i provedene aktivnosti projekta te su podijeljena Uvjerenja o osposobljavanju za poslove operatera na PC računalu.

S obzirom na skori kraj ovog projekta, bilo je vrlo emotivno slušati iskustva vrijednih žena koje su prošle kroz ovaj projekt te njihovih krajnjih korisnika, a što o o njemu kažu svi oni koji su u njemu sudjelovali, poslušajte u kratkom prilogu.

Check Also

LAG ,,STROSSMAYER” DONIO ODLUKE ZA 4. LAG NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.1. “RESTRUKTURIRANJE, MODERNIZACIJA I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA”

U četvrtak, 26. svibnja 2022. godine, Upravni odbor LAG-a ,,Strossmayer“ na svojoj 67. sjednici donio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *