Početna / Novosti / „Vrijeme je za društvo“ – održana radionica

„Vrijeme je za društvo“ – održana radionica

U petak 13.08.2021. godine održana je još jedna radionica sa korisnicima u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“. Radionica je sadržavala niz aktivnosti kao što su edukativno-informativne, zabavne i sportsko-rekreativne. Na samome početku korisnici su se informirali o aktualnostima u njihovoj lokalnoj zajednici i šire, ali i o svim temama koje ih zanimaju. Zatim je uslijedilo opuštanje uz njima uvijek omiljenu kartašku igru belot, a za sam kraj korisnici su u okviru sportsko-rekreativne aktivnosti odradili vježbe razgibavanja.

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za prvu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti. Projekt se provodi sukladno preporukama Nacionalnog stožera vezano uz pandemiju Covid-19.

Check Also

Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“, 2. godina provođenja projekta

Ponedjeljak 16.05.2022. godine i četvrtak 19.05.2022. u Strizivojni su održane radionice sa korisnicima projekta „Vrijeme …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *