Početna / Novosti / Anketa o zainteresiranosti potencijalnih korisnika za ulaganja u proizvodnju energije iz obnovljivih izvora

Anketa o zainteresiranosti potencijalnih korisnika za ulaganja u proizvodnju energije iz obnovljivih izvora

Uprava za ruralni razvoj provodi anketu o zainteresiranosti potencijalnih korisnika za ulaganja u proizvodnju energije iz obnovljivih izvora.

Uprava za ruralni razvoj provodi anketu o zainteresiranosti potencijalnih korisnika za ulaganja u proizvodnju energije iz obnovljivih izvora. 

Anketni upitnik ima 3 cilja:

1.      utvrditi razinu zainteresiranosti o uštedama/proizvodnji energije iz obnovljivih izvora energije,

2.      utvrditi eventualne zapreke prilikom prijave projekta i

3.      utvrditi potencijal za korištenje obnovljivih izvora energije na poljoprivrednim gospodarstvima/preradbenim pogonima.

Napominjemo da je anketa u potpunosti anonimna i da će odgovori biti zbirno obrađeni i analizirani. Rezultati će se koristiti isključivo za potrebe planiranja predstojećih natječaja za ulaganja u obnovljive izvore energije.

Molimo Vas da odvojite 10 minuta Vašeg vremena i popunite upitnik do kraja jer se samo upitnici popunjeni u cijelosti mogu iskoristiti za predviđene potrebe.

Anketni upitnik dostupan je u poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4W7yQO_vdyzR02Ph30pp5nisAIoV97rn4PIL1i6FXCUovIA/viewfor

Izvor: www.savjetodavna.hr

Check Also

ODRŽANA RADIONICA U SKLOPU PROJEKTA „VRIJEME JE ZA DRUŠTVO“, 2. GODINA PROVOĐENJA PROJEKTA

Ponedjeljak 25.07.2022. i 01.08.2022. u Strizivojni su održane dvije radionice sa korisnicima projekta „Vrijeme je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *