Početna / Novosti / Javni poziv za sufinanciranje nabave vatrogasnih i tehničkih vozila i drugih osnovnih sredstava dobrovoljnim vatrogasnim društvima iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2016. godinu

Javni poziv za sufinanciranje nabave vatrogasnih i tehničkih vozila i drugih osnovnih sredstava dobrovoljnim vatrogasnim društvima iz sredstava Proračuna Osječko-baranjske županije za 2016. godinu

Osječko – baranjska županija je raspisala Javni poziv za sufinanciranje nabave vatrogasnih i tehničkih vozila i drugih osnovnih sredstava doborvoljnim vatrogasnim društvima iz sredstava Proračuna Osječko – baranjske županije za 2016. godinu.

Temeljem ovoga Javnog poziva sufinancirat će se projekti nabave vatrogasnih i tehničkih vozila  (vozila za gašenje požara, vozila za tehničke intervencije i vozila  za prijevoz vatrogasaca) i drugih osnovnih sredstava (oprema za zaštitu organa za disanje, oprema za zaštitu vatrogasaca od kemijskih, bioloških i radioloških opasnosti, detekcijska oprema, komunikacijska oprema).

Prijavu za sufinanciranje nabave vatrogasnih i tehničkih vozila i drugih osnovnih sredstava mogu podnijeti  dobrovoljna  vatrogasna društva s područja Osječko-baranjske županije.

Prijave se mogu podnijeti u razdoblju od 24. rujna  do 30. rujna 2016. godine .

Više o pozivu možete pronaći na:

http://www.obz.hr/hr/index.php?tekst=1718 

Check Also

LAG ,,STROSSMAYER” DONIO ODLUKE ZA 4. LAG NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.1. “RESTRUKTURIRANJE, MODERNIZACIJA I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA”

U četvrtak, 26. svibnja 2022. godine, Upravni odbor LAG-a ,,Strossmayer“ na svojoj 67. sjednici donio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *