Početna / Novosti / LAG ,,STROSSMAYER” DONIO ODLUKE I PRAVOMOĆNU KONAČNU RANG LISTU ZA 4. LAG NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.1. “RESTRUKTURIRANJE, MODERNIZACIJA I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA”

LAG ,,STROSSMAYER” DONIO ODLUKE I PRAVOMOĆNU KONAČNU RANG LISTU ZA 4. LAG NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.1. “RESTRUKTURIRANJE, MODERNIZACIJA I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA”

LAG ,,Strossmayer“ objavljuje pravomoćnu konačnu rang listu odabranih projekata nakon provedenog 4. LAG Natječaja za provedbu tipa operacije 1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” iz LRS LAG-a ,,Strossmayer“ za razdoblje 2014.-2020. koji je sukladan tipu operacije 4.4.1. iz PRR RH. Rang lista odabranih projekata za 4. LAG Natječaj koje je LAG ,,Strossmayer“ dana 26. svibnja 2022. godine izdao Odluke o odabiru postala je pravomoćna sa danom 23. lipnja 2022. godine istekom roka za podnošenje prigovora na donesene Odluke o odabiru/odbijanju projekata.

Ukupni iznos raspoloživih sredstava 4. LAG Natječaja za TO  1.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” iznosi 4.357.396,23 kn. Na 4. LAG Natječaj je pristiglo 34 zahtjeva za potporu, od kojih su za 31 korisnika izdane Odluke o odabiru, dok su za 3 korisnika izdane Odluke o odbijanju.

Temeljem Pravilnika o provedbi Podmjere 19.2. »Provedba operacija unutar CLLD strategije«, Podmjere 19.3. »Priprema i provedba aktivnosti suradnje LAG-a« i Podmjere 19.4. »Tekući troškovi i animacija« unutar Mjere 19 »Potpora lokalnom razvoju u okviru inicijative LEADER (CLLD – lokalni razvoj pod vodstvom zajednice)« iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. LAG „Strossmayer“ nakon odabira projekata, podnosi Zahtjeve za potporu Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR), nakon čega APPRRR izdaje Odluku o odbijanju Zahtjeva za potporu ili Odluku o dodjeli sredstava.

LAG ,,Strossmayer“ čestita svim korisnicima!

Pravomoćna Konačna rang lista nalazi se na slijedećoj poveznici.

Check Also

Komisija odobrila milijun eura potpore hrvatskim proizvođačima sjemenskog kukuruza

Europska komisija odobrila je milijun eura vrijedan Program potpore proizvođačima sjemenskog kukuruza zbog otežanih uvjeta …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *