Početna / Novosti / ODRŽAN LAG VAŠAR U ĐAKOVU U OKVIRU PROJEKTA “NAŠE DOMAĆE”

ODRŽAN LAG VAŠAR U ĐAKOVU U OKVIRU PROJEKTA “NAŠE DOMAĆE”

U sklopu Nacionalne izložbe pasa CAC koja je održana 3. listopada 2021. godine u Đakovu održan je  LAG Vašar na kojem su se promovirali kandidati za  oznaku kvalitete „Golden Panonian Quality“.

„Golden Panonian Quality“ sustav kvalitete je rezultat projekta suradnje „Naše domaće“  kojeg provode LAG „Karašica“ kao nositelj projekta te partneri LAG „Strossmayer“, LAG „Baranja“ i LAG „Vuka-Dunav“ kojem je cilj promocija i brendiranje lokalnih kvalitetnih proizvoda.

Ovim putem zahvaljujemo organizatoru Nacionalne izložbe pasa Kinološkom društvu Đakovo kao i suorganizatoru TZ Grada Đakova što su nam omogućili održavanje LAG Vašara na ovom značajnom događanju.

S područja LAG-a „Strossmayer“ sudjelovali su kandidati za dodjelu oznake kvalitete: Udruga kulinara “Đakovački kulin”, OPG Vesna Dravec, OPG Stipo i Sanja Širajčić, OPG Sučić, OPG Nikica Kajzer, Učenička zadruga „Strossmayer“, SSS A. Horvata Đakovo.

Uz LAG Vašar na CAC-u je sudjelovala i Udruga žena Cicika koje su razveselile sve prisutne sa ukusnim langošicama.

Check Also

U e-savjetovanju Pravilnik o provedbi programa potpore uzgajivačima ovaca i koza vrijedan 7,5 milijuna kuna

Ministarstvo poljoprivrede je u ponedjeljak, 18. listopada 2021. godine, uputilo u postupak elektronskog savjetovanja s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *