Početna / Novosti / Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“

Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“

Dana 03.09.2021. godine održana je radionica sa korisnicima u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“. Nakon što su se korisnici koristeći internet prvo informirali o temama i aktualnostima koje ih najviše zanimaju, fokus se prebacio na kulturnu aktivnost. Ovaj put su tema bili stripovi poput Zagora i Alana Forda, koji su korisnicima izmamili osmijeh na lice i koji su ih podsjetili na njihovo djetinjstvo, dok je radionica zaključena sa zabavnom aktivnošću, točnije igranjem popularne igre „Čovječe ne ljuti se“.

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za prvu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti. Projekt se provodi sukladno preporukama Nacionalnog stožera vezano uz pandemiju Covid-19.

Check Also

Isplaćeno gotovo 65 posto dodijeljenih sredstava iz EU fondova

Najbolji postotak isplaćenih sredstava i dalje bilježi Program ruralnog razvoja. Iz europskih strukturnih i investicijskih …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *