Početna / Novosti / Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“

Održana radionica u sklopu projekta „Vrijeme je za društvo“

Na našem posljednjem druženju koje se održalo u ponedjeljak 27.12.2021. godine u Strizivojni, najveći dio vremena posvetili smo razgovoru i prisjećanju na naša dosadašnja druženja, ali i na putovanja koja će korisnicima zasigurno ostati u posebno lijepom sjećanju. Nakon razgovora je uslijedio bingo te su tom prilikom našim korisnicima podijeljene simbolične nagrade, a 2021. godinu smo zaključili i ispratili igranjem društvenih igara u okviru zabavne aktivnosti, koja je svih ovih mjeseci održavanja radionica bila uvjerljivo najdraža aktivnost među korisnicima.

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za prvu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti. Projekt se provodi sukladno preporukama Nacionalnog stožera vezano uz pandemiju Covid-19.

Check Also

LAG ,,STROSSMAYER” DONIO ODLUKE ZA 4. LAG NATJEČAJ ZA PROVEDBU TIPA OPERACIJE 1.1.1. “RESTRUKTURIRANJE, MODERNIZACIJA I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA”

U četvrtak, 26. svibnja 2022. godine, Upravni odbor LAG-a ,,Strossmayer“ na svojoj 67. sjednici donio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *