Početna / Novosti / ODRŽANA RADIONICA ,,ZELENA REZIDBA VOĆAKA˝

ODRŽANA RADIONICA ,,ZELENA REZIDBA VOĆAKA˝

Dana 16. lipnja 2021. godine LAG ,,Strossmayer˝ u suradnji s Poljoprivrednim institutom Osijek organizirao je radionicu za voćare pod nazivom ,,zelena rezidba voćaka˝. Radionica se održala sukladno preporukama Nacionalnog stožera uz pridržavanje svih mjera vezano uz pandemiju COVID-19.

Nakon pokazne zelene rezidbe koju je održao Dominik Vuković mag.ing.agr. u nasadu šljiva na OPG-u Sabo Ružica u Viškovcima , radionica se nastavila održavanjem predavanja u prostorijama DVD-a Đakovo.

Predavanje je održao Dominik Vuković mag.ing.agr. sa Poljoprivrednog instituta Osijek o zelenoj rezidbi voćaka  gdje su sudionici sudjelovali interaktivno i mogli su postavljati pitanja. S obzirom na komentare i interes prisutnih voćara, polaznici su bili oduševljeni održanom radionicom u organizaciji LAG-a te su mišljenja svih prisutnih da su radionice za voćare itekako potrebne i korisne i da LAG svakako treba nastaviti održavati ovakve radionice.

Check Also

Komisija odobrila milijun eura potpore hrvatskim proizvođačima sjemenskog kukuruza

Europska komisija odobrila je milijun eura vrijedan Program potpore proizvođačima sjemenskog kukuruza zbog otežanih uvjeta …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *