Početna / Novosti / Provedba projekta ,,Vrijeme je za društvo˝

Provedba projekta ,,Vrijeme je za društvo˝

LAG „Strossmayer“ na području Općine Strizivojna provodi projekt „Vrijeme je za društvo“, financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Vrijednost projekta za prvu godinu provedbe iznosi 78.000,00 kn. Projekt se provodi u suradnji sa partnerom Općinom Strizivojna koja je ujedno i osigurala prostor za provođenje svih projektnih aktivnosti. Projekt se provodi sukladno preporukama Nacionalnog stožera vezano uz pandemiju Covid-19.

Do sada je održano pet radionica u kojemu su korisnici imali priliku sudjelovati u različitim aktivnostima: sportsko-rekreativnim, kulturnim, kreativnim, zabavnim i edukativnim. Osim radionica, u okviru projekta provodi se i aktivnost podjele materijala za čitanje korisnicima, koji također imaju mogućnost da im se po potrebi dostavljaju lijekovi, namirnice i slično. S obzirom da se sa svakom novom radionicom i druženjem povećava broj sudionika, uvjereni smo kako će i u nadolazećem razdoblju taj broj rasti, te kako će korisnici steći još mnogo lijepih uspomena na zajedničke trenutke.

Check Also

U e-savjetovanju Pravilnik o provedbi programa potpore uzgajivačima ovaca i koza vrijedan 7,5 milijuna kuna

Ministarstvo poljoprivrede je u ponedjeljak, 18. listopada 2021. godine, uputilo u postupak elektronskog savjetovanja s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *