Završena je provedba i isplaćena cjelokupna potpora za još jedan projekt odobren putem 1. Natječaja LAG-a ,,Strossmayer“ za tip operacije 1.1.4. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” sukladan tipu operacije 6.3.1. PRR RH, iz Lokalne razvojne strategije LAG-a ,,Strossmayer“.  Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u rujnu 2022. godine isplatila je cjelokupan iznos potpore od 111.687,00 kn (kunska protuvrijednosti 15.000 EUR) za projekt prijavljen na 1. LAG Natječaj naziva ,,Povećanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje“ nositelja projekta OPG Denis Duvnjak.

OPG Denis Duvnjak osnovano je 2002.godine i dugi niz godina bavilo se samo ratarskom proizvodnjom. Kao mladi poljoprivrednik 2018. godine, gospodarstvo preuzima Denis Duvnjak kao nositelj OPG-a.  Uz proizvodnju ratarskih kultura, kao što su pšenica i kukuruz, 2015. godine zasađeno je 450 stabala eko aronije, čije bobice se prerađuju i dobiva se prirodni matični sok od aronije. Prvi nasad eko lijeske podignut je 2017. godine na površini od 1,13 ha. Poljoprivredno gospodarstvo nije posjedovalo vlastitu mehanizaciju, te je prijavom projekta na 1. Natječaj LAG-a „Strossmayer, poljoprivrednom gospodarstvu odobren projekt.

Kroz projekt „Povećanje i unapređenje poljoprivredne proizvodnje“ unaprijeđen je proces rada i poslovanja – kupnjom traktora i kosilice, te je povećan proizvodni kapacitet – kupnjom 1,16ha zemljišta, na kojem je podignut nasad eko lijeske sa ukupno 500 stabala.